The VID Service Hondenuitlaat is kleinschaliger en dat resulteert in meer persoonlijke aandacht en tijd voor de hond. Individuele wandelingen zijn onze grootste bezigheid maar wij doen ook kleine groepswandelingen met maximaal 3 á 4 honden voor een goed overzicht en minder prikkels.

Tevens zijn bij ons alle hondenrassen welkom, ook de rassen op de Hoog Risico lijst. En heeft u uw hond niet laten helpen om specifieke redenen? Wij kijken per hond en per ras bij welke activiteit hij of zij optimaal kan genieten.

Is uw hond al in zijn seniorenleeftijd? U kunt ook bij ons terecht voor korte leuke wandelingen vanaf uw eigen in huis in een veilige en vertrouwde omgeving. En lukt het uzelf (tijdelijk) niet om de hond uit te laten door een operatie of andere reden. Wij helpen u graag zodat uw viervoeter gewoon bij u kan blijven. Voor puppy’s hebben wij een speciaal puppy pakket en gaan wij even bij uw pup op visite als u weer aan het werk moet of een leuk dagje uit heeft.

Naast onze hondenuitlaatservice bieden wij een service voor alle andere huisdieren als u op vakantie of weekendje weg gaat.

Bekijk onze website voor de mogelijkheden en heeft u daarna nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Een kennismakingsgesprek met The VID Service is altijd geheel vrijblijvend.

Stats & tags


Ter Aar, Zuid-Holland, Nederland
aarlanderveen, alphen, een op een, hondenuitlaat, hus, individuele, Kleine groepen, kleinschalig, langeraar, nieuwkoop, nieuwveen, ter aar, uitlaatdienst, uitlaatservice, woubrugge

Overige informatie

Actief in de regio Aarlanderveen / Alphen aan den Rijn / Langeraar / Nieuwkoop / Nieuwveen / Ter Aar / Woubrugge
Kostenspecificatie De kosten zijn afhankelijk van uw gewenste wandeling. Wij werken geheel op maat. Wij bieden losse kaarten, strippenkaarten en abonnementen aan. Voor werkzaamheden in ons eigen werkgebied rekenen wij geen extra voorrijkosten.
Lid van een brancheorganisatie? Nee
Openingstijden The VID Service is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:00. Gezien de werkzaamheden is bellen soms niet geheel handig. U mag ons altijd een berichtje sturen via de website of via de e-mail. Wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling