Bello hondenservice is een perfecte manier om uw hond het plezier van omgang met soortgenoten en voldoende lichaamsbeweging te bieden binnen de veilige omheining van de bello hondenweide.

Bello heeft bij de M.G.-Academie het diploma Erkende Honden-Uitlaat-Service behaald en is vanaf de oprichting van HUS-Nederland actief lid geweest van deze branche-organisatie van professionele Honden Uitlaat Services.

Bello is gecertificeerd en heeft vanaf 2006 het maximale aantal sterren gekregen voor deskundigheid, zorgvuldigheid, veiligheid, kwaliteit én klantvriendelijkheid. bello is ingeschreven bij de K.v.K

Stats & tags


Driebergen, Utrecht, Nederland

Overige informatie

Actief in de regio Driebergen
Kostenspecificatie Afhankelijk van het aantal keer per week dat uw hond meegaat met bello hondenservice is het tarief vanaf 14,- voor een wandeling van minimaal 1 uur.
Uurtarief € 13 - 16
Lid van een brancheorganisatie? Ja, bij HUS

Beoordelingen

Beoordelingen

5 Gemiddeld
(3)
5 stars
3
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star  
0

Deel jouw ervaring

Schrijf een beoordeling →
 1. Bello - Hondenuitlaat Driebergen Rijsenburg
  Door Caroline - december 31, 2017

  Vakmanschap is meesterschap!
  Dit geldt zeker voor Anne Jensma en haar Belloroedel.
  Door haar juist niet commerciële-, maar aanpak vanuit hondenliefde werd ik getriggerd om eens een kijkje te nemen bij de Belloroedel in actie.
  Enfin, ruim 6 jaar later loopt Niels nog steeds dagelijks mee. Dit doet ‘ie al vanaf 6 maanden oud, vol vertrouwen gaat Niels mee. Mede door Anne en haar Bello-roedel is Niels de hond die hij nu is. Een goed gesocialiseerde hond die weet hoe een roedel in elkaar zit en hoe zijn gedrag het beste voor hem werkt! En als er iets met de hond is wordt dit direct met het thuisfront gecommuniceerd. Dit geeft mij een erg goed gevoel,…je hond is echt in goede handen. Niels is gek op Anne en de Bellootjes! En daarom een absolute aanrader!

 2. Super goede hondenuitlaat
  Door Joankarsijns - december 15, 2017

  Bello is een professionele hondenuitlaatservice. Eigenaresse Anne weet alles van honden en hun gedrag. Ze houdt eerst een intake en kijkt daarna met proefwandelingen of je hond bij de uitlaatroedel past. Ze heeft een mooie, veilige bus en een prachtig uitlaatgebied. Onze hond is van een onzekere straathond gegroeid naar een speelse dame, mede dankzij de goede begeleiding en tips van Anne. Kortom, wij zijn zeer tevreden!

 3. Hondenuitlaatservice met echte aandacht.
  Door Rita Vervoort - december 10, 2017

  Hondenuitlaatservice Bello geleidt door Anne is een hele fijne uitlaatservice. Zij snapt wat honden beweegt!!
  Ze haalt de honden op in een fijne grote auto, ingedeeld in compartimenten. Ze heeft de groepen van de honden zo samengesteld dat honden zich als een echte roedel kunnen gedragen en dat in een eigen omheind terrein.
  Mijn friese stabij Jikke (een wat timide hond), voelt zich heel veilig met Anne als roedelleidster.

Schrijf een beoordeling