Beoordelingen

Beoordelingen

5 Gemiddeld
(4)
5 stars
4
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star  
0

Deel jouw ervaring

Schrijf een beoordeling →
 1. Heel erg tevreden
  Door Marlous - oktober 13, 2022

  Wij zijn super blij met Linda. Linda heeft veel geduld gehad met onze hond, die het erg spannend vond om de bus in te gaan. Nu springt ze vol enthousiasme de bus in! Linda is goed en snel bereikbaar, flexibel, stuurt foto’s en filmpjes en kijkt goed naar het gedrag van de honden. Onze hond vindt heerlijk om in zo’n roedel te zijn.

 2. Prettig, deskundig en vertrouwd.
  Door Evan - maart 17, 2022

  We zijn erg blij met Linda en haar positiviteit. Onze Bella is dol op haar en loopt zo met haar mee, klaar voor een nieuw avontuur.
  Linda is erg deskundig en communiceert duidelijk en prettig.
  We hebben het volste vertrouwen in haar en laten onze pup graag met haar mee gaan.

 3. Betrouwbaar, flexibel en vol passie
  Door Berbke - maart 16, 2022

  Betrouwbaar, flexibel en vol passie. Dat typeert Linda, die van haar passie haar beroep gemaakt heeft! Tijdens het intakegesprek en proefwandeling beoordeelt Linda nauwkeurig of je hond geschikt is om mee te mogen. En dan begint het feest: onze Jack Russell gaat met heel veel plezier met Linda en de honden mee! En de baas heeft de handen vrij en geniet mee als Linda foto’s en video’s stuurt. En dan is Linda ook nog eens erg flexibel, denkt mee als er (op korte termijn) een extra wandeldag gewenst is. Kortom, echt een aanrader!

 4. Fijne en deskundige uitlaatservice
  Door Christina - maart 11, 2022

  Wat zijn wij blij met Linda. Onze hond leert in een roedel lopen en komt telkens onwijs blij terug! We hebben er volle vertrouwen in!
  Ook zijn we blij met de flexibiliteit wanneer er nood aan de man is!

 5. Superleuk voor hond en baas!
  Door Jacco - maart 11, 2022

  Onze hond is nu 5 keer meegeweest en het bevalt heel goed. Niet te grote groepen, goed vervoer en je wordt op de hoogte gehouden door middel van foto’s en video’s. Eerst een kennismakingsgesprek gehad en Linda is zeer zorgvuldig en attent. Een aanrader!

Schrijf een beoordeling