Mijn naam is Lisanne, ik ben 21 jaar. Ik heb al meer dan 4 jaar ervaring met het uitlaten van honden en hondenoppas. Al heel mijn leven houd ik enorm veel van honden. Ik heb dan ook bewust gekozen voor mijn opleiding dier en zorg, waarbij ik mij vooral gericht heb op de gezelschapsdieren. Uit mijn liefde en passie voor honden ben ik tijdens mijn opleiding al mijn eigen uitlaatservice gestart. Naast mijn diploma van school heb ik ook een certificaat behaald voor vakbekwaam houder van honden en katten. Na ruim 4 jaar ervaring met het uitlaten van honden wil ik nu mijn uitlaatservice gaan uitbreiden en echt gaan beginnen! Daarnaast wil ik ook graag verder leren over honden en uiteindelijk mijn eigen hondenschool kunnen starten en les gaan geven aan hondeneigenaren. Sinds 2018 laat ik iedere dag ook honden in een kleine roedel uit (eind ochtend/begin van de middag). Ik zou het leuk vinden om uw hond ook mee te nemen voor een wandeling. (incidentele wandelingen zijn ook mogelijk). De wandelingen zelf duren minimaal een uur, maar uw hond zal langer van huis zijn door het ophalen en terugbrengen van de andere honden, waardoor een oppas niet noodzakelijk meer is. Lijkt het u leuk als uw hond lekker in het bos of in duin kan rennen met zijn soortgenootjes, dan hoor ik graag of jullie interesse hebben in mijn uitlaatservice en dan zou ik graag binnenkort op kennismaking komen bij u! Voor meer informatie kunt u mijn profiel bekijken of natuurlijk een berichtje sturen voor meer informatie.

Naast mijn uitlaatservice doe ik ook aan dierenopvang. Voor honden kan ik tijdens uw vakantie bij u in huis komen. Voor katten kan ik meerdere malen per dag bij u langskomen. De andere huisdieren zoals vogels, konijnen en knaagdieren kunnen bij mij thuis in de opvang tijdens uw vakantie of weekendje weg.

Stats & tags


Rijnsburg, Zuid-Holland, Nederland
ervaren, gediplomeerde, groepswandelingen, honden, honden uitlaten, hondenuitlaatservice, huisdieren, huisdierenservice, katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, oegstgeest, oppas, privé wandelingen, professionele, Rijnsburg, Sassenheim, uitlaatservice, Valkenburg, voorhout

Overige informatie

Actief in de regio Ik laat honden uit in Noordwijkerhout, Noordwijk, Katwijk, Valkenburg, Rijnsburg, Oegstgeest, Voorhout en omgeving.
Kostenspecificatie Voor mijn uitlaatservice vraag ik geen inschrijfkosten, maar wel een bijdrage voor de verplichte penning. Tijdens de groepswandelingen of een privéwandeling waarbij de hond los loopt, stel ik het verplicht dat de hond een penning draagt van Hondenuitlaatservice HuppelDePup met mijn telefoonnummer erop.

Eenmalige kosten voor de penning: €6,00

De honden uitlaatservice kost €15,- voor een losse groepswandeling. Een tweede hond op hetzelfde adres mag mee voor de helft van de prijs.

Gaat uw hond vaker mee met de uitlaatservice, dan kunt u ervoor kiezen om een strippenkaart te kopen. Zo betaalt u een aantal wandelingen tegelijk tegen een goedkoper tarief.

Strippenkaart voor 1 hond 10x uitlaten:

€125,- (€12,50 per wandeling)

Strippenkaart voor 2 honden 10x uitlaten: (de 2e hond op hetzelfde adres mag mee voor de helft van de prijs)

€187,50 (€18,75 per wandeling)

Privéwandelingen:

Een losse privéwandeling bij u in de buurt €20 voor 30-45 minuten.

Een losse privéwandeling naar een losloopgebied €25 voor 45 minuten (excl. reistijd).

Strippenkaart 10 privéwandelingen bij u in de buurt €150 (€15,- per wandeling) voor 30-45 minuten

Strippenkaart 10 privéwandelingen naar losloopgebied €200 (€20,- per wandeling) voor 45 minuten (excl. reistijd).

Strippenkaarten zijn ook per 20 wandelingen te krijgen. Alle strippenkaarten blijven 6 maanden geldig.

Uurtarief € 12,50
Lid van een brancheorganisatie? Nee
Openingstijden De groepswandelingen vinden plaats rond half 12 en duren minimaal een uur. De honden zullen vanaf ongeveer 10 uur opgehaald worden en uiterlijk rond 14 uur weer thuis zijn. Buiten deze tijden om zijn er ook privé wandelingen beschikbaar, ook 's avonds en in het weekend op aanvraag.

Beoordelingen

Beoordelingen

5 Gemiddeld
(1)
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star  
0

Deel jouw ervaring

Schrijf een beoordeling →
  1. Blije hond
    Door Margreet van der Nagel - maart 8, 2019

    Onze Dude loopt vanaf december al met Lisanne mee en ik heb wel het idee dat ie het helemaal naar zijn zin heeft nu. Lekker met andere honden ravotten! Krijg altijd leuke foto’s filmpjes door na afloop van de wandeling. We proberen zelf ook met m naar strand oid te gaan, maar dit is een zekerheidje 1x per week. Wij zijn blij met jou Lisanne!

Schrijf een beoordeling