Wij hebben bijna 10 jaar ervaring met onze uitlaatservice met allerlei rassen, jongen honden (pups) en oudere honden. Gaandeweg zijn wij daar een hondenpension naast begonnen (dag/nacht, vakanties, weekenden). Ook dagopvang is mogelijk waarbij de hond gehaald en gebracht kan worden. In het geval van opvang (of pension) gaat de hond 2x per dag voor circa een uur mee in een ruim losloopgebied met bos, grasvelden en een strandje. Wij halen voor de uitlaatservice uw hond op en brengen hem/haar weer thuis. We werken met een vaste groep honden in wisselende samenstelling. Als uw hond nieuw aangemeld wordt doen wij een intake bij u thuis en de eerste wandeling is gratis en vrijblijvend. Maar één keer gewend aan zijn/haar nieuwe vriendjes en vriendinnetjes is deelname aan onze uitlaatservice voor iedere hond een fijne aanvulling op de dagelijkse wandelingen met de baas!

Stats & tags


Leeuwarden, Friesland, Nederland
hondenpension, hondenuitlaatservice

Overige informatie

Actief in de regio Friesland/Leeuwarden
Kostenspecificatie Uitlaatservice: 12,50

Dagopvang 15,00

Dag/nacht pensionopvang 17,50

Uurtarief € 12,50
Lid van een brancheorganisatie? Nee
Openingstijden Wandeling 's morgens van 10.15 tot 11.15 uur

Wandeling 's middags van 16.00 tot 17.00

Beoordelingen

Beoordelingen

5 Gemiddeld
(2)
5 stars
2
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star  
0

Deel jouw ervaring

Schrijf een beoordeling →
 1. Vakbekwaam en betrouwbaar
  Door Petra van Boggelen - februari 10, 2021

  Yvon is professioneel en uit haar liefde voor de viervoeters door consequent en rechtvaardig te leiden. Ze is getalenteerd. Ze is in staat de roedel maximale vrijheid te geven door hen liefdevol en duidelijk te begrenzen indien nodig. Ze is vakbekwaam , betrouwbaar en houdt van de viervoeter. Deze kwaliteiten en eigenschapen zet ze ook in bij haar puppy- trainingen. Je pup/ hond kan zich geen betere oppas/ trainer wensen!

  Lieve pootjes van Evi en Lana

 2. TOP!
  Door Elise van Haver - november 9, 2020

  Onze choco ruwharige teckel is dol op Yvon en zoals Yvon zegt – jullie boffen met Pim – boffen wij enorm met deze fijne oppas. Yvon weet van wanten, is flexibel en er is veel liefde voor de honden.
  Ze stuurt leuke foto’s als Pim logeert en heeft veel passie voor haar vak. Het is voor Pim altijd een feestje!

Schrijf een beoordeling