Mijn naam is Denise Verhagen, ik ben 23 jaar jong en woon in Zeist. Ik ben van kleins af aan al met honden opgegroeid en toen wist ik al dat ik een passie had voor honden en daar graag wat mee wil doen

Als eerst heb ik mijn MBO diploma diermanagement gehaald. Hier heb ik veel bij honden pension’s en dierenasielen stage gelopen. Vooral de honden die in het asiel zaten vond ik erg zielig en hier wilde ik graag wat mee doen door honden te helpen om te voorkomen dat ze in een asiel belanden door gedragsproblemen.

Daarom ben ik eerst de opleiding tot kynologische instructeur gaan volgen, Daarvoor heb ik stage gelopen bij een hondenschool en loop hier nog steeds met veel plezier rond om de mensen en honden te trainen. In de tussentijd heb ik gewerkt in een dierenwinkel.

Hier heb ik veel klanten advies gegeven over het aanschaffen van een hond en de producten ervan. Alleen was dit voor mij niet genoeg. Ik wilde echt honden gaan helpen die gedragsproblemen hebben. Ik heb ben op dit moment al ver in de opleiding tot gedragstherapeut bij dogvision.

Stats & tags


Zeist, Utrecht, Nederland
gedragstherapie, hondensalon, hondenuitlaatservice

Overige informatie

Actief in de regio utrecht, amersfoord, almere
Kostenspecificatie https://www.hondenservicedenise.nl/tarieven

 

Lid van een brancheorganisatie? Nee
Openingstijden Elke werkdag tussen 8:00 en 17:00

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling