Waarom kiest u juist voor HappyDogs101?
Zoals u als hondeneigenaar en -liefhebber waarschijnlijk wel hebt gemerkt, vindt niet elke hond het fijn om in een roedel te lopen en u vindt dat misschien ook geen prettig idee. Elke hond heeft namelijk een eigen karakter en eigen gedrag en niet iedere hond kan zich vinden in -en aanpassen aan het gedrag van wat in een roedel gebruikelijk is met het wandelen. Daarom heb ik de individuele hondenuitlaatservice HappyDogs 101 gestart. Juist voor die honden die lekker 1 op 1 willen wandelen met mij en alle aandacht van mij krijgen tijdens het wandelen.

Stats & tags


Culemborg, Gelderland, Nederland
Culemborg, gediplomeerd, HappyDogs101, individueel, Martin Gaus Academy

Overige informatie

Actief in de regio Culemborg
Kostenspecificatie Tarieven:
HappyDogs101 biedt u onderstaande mogelijkheden om uw hond uit te laten.
De hond wordt altijd 30 minuten uitgelaten in zijn of haar eigen omgeving. Bij slecht weer kan de duur van de wandeling ingekort worden maar krijgt de hond wel de volle 30 minuten persoonlijke aandacht.

Eénmalig uitlaten (€ 15,- per uitlaatbeurt):
Wilt u een dagje weg, bent u ziek of is er een andere reden waardoor u uw trouwe viervoeter niet kunt uitlaten? Neem dan even contact op en dan kijken we of er nog ruimte is in mijn planning. Het verzoek tot uitlaten kan tot maximaal 24 uur van te voren worden gedaan.
Let op: Deze optie is alleen mogelijk wanneer er nog ruimte in de agenda is.

Strippenkaart (€ 12,50 per uitlaatbeurt):
Wanneer u af en toe een dagje niet de mogelijk hebt om uw hond uit te laten, maar dit niet op vaste dagen in de week is, dan kunt u een strippenkaart afnemen. Deze strippenkaart van 10 uitlaatbeurten is een stuk voordeliger dan steeds éénmalig een uitlaatbeurt te boeken.

Abonnement (€ 12,50 per uitlaatbeurt):

Wanneer u uw hond standaard iedere week één of meerdere vaste dagen wilt laten uitlaten op een vooraf vastgesteld moment kan hiervoor een abonnement worden afgesloten. Dit abonnement wordt voor de duur van een jaar afgesloten en kan maandelijks worden opgezegd. Per jaar mag éénmalig een stop-periode van maximaal 4 weken worden ingepland vanwege uw vakantie. De met u afgesproken dagen worden vastgelegd in de agenda, zodat u ervan verzekerd bent dat uw hond kan worden uitgelaten.
– Abonnement voor 1 maal per week uitlaten: ca. € 55,- per maand
– Abonnement voor 2 maal per week uitlaten: ca. € 108,- per maand
– Abonnement voor 3 maal per week uitlaten: ca. €162,- per maand
– Abonnement voor 4 maal per week uitlaten: ca. € 216,- per maand
– Abonnement voor 5 maal per week uitlaten: ca. € 270,- per maand

Meerdere honden:
Heeft u meerdere honden en kunnen ze samen worden uitgelaten? Dan betaalt u voor de tweede hond 25% minder dan het betreffende tarief.

Betaling vooraf:
Na ondertekening van het contract ontvangt u de eerste factuur. Deze voldoet u voorafgaand aan de eerste keer uitlaten.

Voorwaarde voor alle opties is dat er vooraf een moment van kennismaking is geweest, een contract is getekend en ik beschik over uw gegevens en een sleutel.

Lid van een brancheorganisatie? Nee
Openingstijden Maandag 8.00 – 18.00 uur
Dinsdag 8.00 – 18.00 uur
Woensdag 8.00 – 18.00 uur
Donderdag 8.00 – 18.00 uur
Vrijdag 8.00 – 18.00 uur

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling