Over mij

Hallo lieve lezers!

Ik ben Tanja, 29 jaar oud en ben gek op dieren, met name honden en katten. Opgegroeid op een fruitbedrijf in de Noordoostpolder, was er altijd een hond, kat, pony, kippen, vissen, hamsters en konijnen aanwezig die ik met liefde mijn aandacht gaf. Ik heb snel een goede connectie met een huisdier, voel goed aan wat zijn/haar behoefte is en speel hier op in.

Op het moment werk ik parttime in de thuishulp en studeer ik parttime voor levenstherapeut. Hierdoor heb ik voldoende tijd om uw huisdier zijn/haar verdiende aandacht te geven met veel liefde.

Ik hou van buiten zijn in de natuur en bossen en vind het heerlijk als ik een hond mee kan nemen om uit te laten. Ik woon letterlijk naast het bos en 200 meter verderop ligt de heide, kortom voldoende (ren en speel) ruimte voor uw hond. Samen genieten van het buiten zijn, rennen, spelen en veel knuffelen staan bij mij hoog in mijn prioriteiten.

Mocht ik op uw kat oppassen, is deze ontzettend welkom bij mij thuis en zal veel knuffels krijgen en liefde van mij en mijn lieve huisgenoot Romee die parttime werkt in de pedagogiek met kinderen.

Vriendelijkheid, eerlijkheid, enthousiasme, speelsheid, vrolijkheid en liefde is wat ik uw huisdier en u mee kan geven.

Overdag zal ik beschikbaar zijn voor uw huisdier. Waar nodig en in overleg kan ik zelfs een aantal dagen op uw hond of kat passen bij mij thuis.

Ik kijk er naar uit om kennis te maken met u en uw lieve viervoeter!

Liefs Tanja

Mijn vermeldingen