Walk Your Dog hondenuitlaatservice kiest voor kwaliteit boven kwantiteit. Ik onderscheid me door bewust te kiezen voor individuele uitlaatservice op maat, i.p.v. lopen met grote roedels. Op deze manier is de aandacht en liefde die ik aan elke hond kan geven tijdens het uitlaten gewaarborgd. Het blijft zo heel overzichtelijk, en dat niet alleen voor mij, maar ook voor jouw hond. De kans op overprikkeling is daardoor heel klein.

De individuele wandelingen zijn zeer geschikt voor alle honden, en dus zeker voor die honden die om wat voor reden dan ook niet met groepswandelingen mee kunnen.

Heb je bijvoorbeeld een HR- of een ongecastreerde hond? Vind jouw hond een groep te druk of kan die gewoon niet zo goed met andere honden samen vanwege angst of angstagressie? Is jouw hond al wat ouder of juist heel jong en heeft daardoor een aangepast tempo nodig?

Of misschien vind je het gewoon een prettig idee dat jouw hond écht die 1 op 1 aandacht krijgt dat die verdient. En dat in een vertrouwde en rustige setting, zonder te veel stress, prikkels of drukte.

Aandacht, Liefde, Toewijding, Professionaliteit en Flexibiliteit zijn mijn kernwaarden.

 

Walk Your Dog helpt je graag verder!

 

 

https://walkyourdog.nu/

werkzaam voor alle hondjes in Bloemendaal, Overveen, Haarlem, Zandvoort, Heemstede, Santpoort, Velsen

Stats & tags


Bloemendaal, Noord-Holland, Nederland
bloemendaal, hondenuitlaatservice, individueel, individuele, prive, privewandelingen, uitlaatservice, walk your dog, wandelingen

Overige informatie

Actief in de regio Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Zandvoort, Heemstede, Haarlem, Santpoort, Driehuis, Velsen, IJmuiden
Kostenspecificatie Kijk voor een volledig overzicht op mijn website: https://walkyourdog.nu/tarieven
Lid van een brancheorganisatie? Nee
Openingstijden Ik ben van maandag t/m vrijdag geopend. Tijden in overleg.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling