Heeft u een of meerdere honden, maar niet altijd voldoende tijd om ze uit te laten? Dan sta ik voor u klaar! Mijn uitlaatservice is flexibel, persoonlijk en professioneel, altijd uitgaande van wat het beste is voor u en uw hond(en). ‘S ochtends nog een wandeling inplannen voor die middag? Geen probleem zolang mijn planning het toelaat. Een hele wandeling speciaal voor één hond doe ik graag. Om de wandelingen veilig en gemoedelijk te houden wandel ik alleen honden samen waarvan ik overtuigd ben dat ze goed samen gaan. Kijk voor meer informatie op mijn website: https://www.rbloemsmahondeninstructeur.org/uitlaatservice

Voor een hond betekent een wandeling meer dan even lekker rennen en spelen om zijn energie kwijt te kunnen. Bij elke wandeling staan bepaalde elementen centraal. Zoals: hoe voel ik mij en hoe beïnvloed dat mijn geur? Waar leg ik mijn geur het beste neer? Wie zijn de andere honden en hoe voelen zij zich? Is het gebied/de andere honden in het gebied wel veilig? en ga zo maar door. Elke wandeling is dus een hele onderneming voor uw hond. Aan het gedrag van een hond kan ik vaak zien waar hij/zij veel mee bezig is en wat hij/zij nodig heeft tijdens een wandeling. Hier speel ik zoveel mogelijk op in om uw hond een zo prettig mogelijke wandeling te bezorgen! Dit kan zich uiten in samen ontspannen, de omgeving bekijken, stoeien, apporteer spelletjes, gewoon wandelen, bepaalde gebieden/honden vermijden of juist spelen met andere honden. Om de hersenen bezig te houden en voor de veiligheid doe ik ook vaak wat spelletjes en basis communicatie oefeningen (zoals zit/wacht/volg/hier). Iedere hond is natuurlijk weer anders en tijdens mijn eerste paar wandelingen staat het kennis maken centraal.

Stats & tags


Arnhem, Gelderland, Nederland
aan huis, aandacht, fiets, fietsen, gezellig, goedkoop, hond, honden, individueel, individuele wandelingen, liefde, loslopen, ophalen, professioneel, rennen, snuffelen, spelen, uitlaatservice, wandelen, wandelingen

Overige informatie

Actief in de regio Arnhem
Kostenspecificatie De tarieven hangen af van het aantal wandelingen per week, de wandelingsduur, en of het om één of meerdere honden van dezelfde eigenaar op hetzelfde adres gaat.

Een wandeling van een uur kost maximaal €11,50 en minimaal €6,50 voor één hond. Voor wandelingen van 30 minuten geld maximaal €8,- en minimaal €5,-. Per extra hond van dezelfde eigenaar op hetzelfde adres komt er voor een uur maximaal €8,- en minimaal €5,- bij. Voor wandelingen van 30 minuten geld maximaal €5,50 en minimaal €3,50.

Neem contact met mij op of kijk op mijn website voor specifieke tarieven: https://www.rbloemsmahondeninstructeur.org/contact

 

Uurtarief € Zie specificatie
Lid van een brancheorganisatie? Nee
Openingstijden Wanneer?
Iedere werkdag van 12.00 - 16.00 uur ben ik aan de wandel. Bij extreem weer, zoals onweer, ben ik genoodzaakt mijn wandelingen aan te passen wat kan leiden tot het vervallen hiervan. Bij een weeralarm, gladheid of hitte kan ik de wandeltijden (en kosten) aanpassen.

Werkwijze
De hond zal aan huis worden opgehaald met de fiets. Voor de beschikbaarheid geld wie het eerst komt wie het eerst maalt. Zowel flexibele als vaste wandeldagen zijn mogelijk. Bij goedgekeurde vaste wandeldagen is men verzekerd van beschikbaarheid, terwijl het met flexibele dagen afhankelijk is van de bezetting van die dag en de logistieke haalbaarheid.

Voor wie?
Het ophaaladres moet logistiek haalbaar zijn in combinatie met andere honden die ik die dag wandel. Bovendien moet het binnen een straal van <20 min fietsen zijn vanaf mijn adres volgens Google Maps. In principe wandel ik met elke hond. Indien er met bijzonderheden rekening gehouden moet worden bespreek ik dat graag.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling