Kleinschalige hondenuitlaat- en oppasservice Amsterdam e.o.

Added by Lucienne de Hond

0 reviews, Add your review

Heeft u een drukke baan of andere omstandigheden waardoor u uw hond niet de beweging en omgang met soortgenoten kan bieden die u zou wensen voor uw huisdier? Dan kan onze wandel- en oppasservice uitkomst bieden! Met een uitgebreid pakket en verschillende tijden is er altijd een mouw te passen aan uw persoonlijke situatie.
Uw hond wordt opgehaald en thuisgebracht in een busje dat geschikt is om honden veilig in te vervoeren. Wij lopen in verschillende losloopgebieden in en rond Amsterdam, met voldoende ruimte, beschutting en waterplekken zodat de honden veilig kunnen rennen en spelen met soortgenoten. Niet alleen krijgt uw huisdier de benodigde beweging maar het lopen in een roedel is ook erg goed voor de sociale ontwikkeling. Resultaat: een ontspannen en tevreden hond!

Kostenspecificatie & duur wandeling

Met de puppy en ouderen groep loop ik 45 minuten op laag tempo, met de volwassen groep loop ik ruim 60 minuten op hoog tempo.
Ik werk met abonnementen voor de uitlaatservice en de prijs per wandeling is afhankelijk van het aantal dagen per week die de hond meegaat;
1x p.w. € 17,-
2x p.w. € 16,-
3x p.w. € 15,-
4x p.w. € 14,-
5x p.w. €12,50

Actief in de regio

Amsterdam, Oostzaan en Landsmeer

Overig

Uurtarief:€45Dag- en/of vakantieopvang mogelijk?Ja
Lid branche-organisatie?NeeIndividueel mogelijk?Ja

Contactgegevens

Follow:

Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


- Listed in Noord-Holland

Add Your Review

Copyright 2017 - Hondenuitlaatservice.nl.
Spring naar werkbalk