Hi! Ik ben Lisa Senator, 27 jaar jong en ik woon in Aalsmeer. Ik ben iemand met een juiste dosis positieve energie en met ongelofelijk veel liefde voor dieren, met name voor onze trouwe viervoeter. De hond 🙂

Mijn hele leven heb ik al honden om mij heen. Veel verschillende honden van klein tot groot. Het psychologische deel van de hond heeft mij altijd geïnteresseerd! Wat gaat er in het hoofd van de hond om? Waarom vertoont de hond zulk gedrag? Wat wil de hond met dit gedrag zeggen? Zoveel vragen, dat het tijd was om me nog meer in de hond te gaan verdiepen,  daarom ben ik de opleiding tot Kynologisch Instructeur bij de Martin Gaus Academie gaan volgen. Ik heb 3 modules met succes afgerond. Ik moet alleen nog een eindexamen doen en dan kan ik mijzelf Kynologisch Instructeur noemen! Maar, hierna ben ik zeker nog niet uitgeleerd. Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen en daarom staan er al een aantal andere cursussen op de planning!

Bij de Martin Gaus Academie heb ik ontzettend veel geleerd over de lichaamstaal en het gedrag bij honden en hoe je het best op een positieve manier kan samenwerken met je hond. Iets wat ik heel belangrijk vind als je met honden werkt of als je zelf honden hebt. Op een samenwerkende en positieve manier ga ik dus ook met honden om.

Het afgelopen jaar  heb ik bij een hondenuitlaatservice gewerkt en daardoor al veel ervaring opgedaan met het uitlaten van groepen honden en hun roedel gedrag. Ik heb hier met veel plezier gewerkt en veel geleerd, maar ik vond het tijd voor mijn eigen bedrijf. Iets waar ik volledig mijn eigen creativiteit, passie, kennis en werkwijze in kan stoppen.

Ik vind het heel belangrijk om een hond goed te leren kennen en de hond de tijd te geven om mij te leren kennen. Iedere hond is anders en uniek en hier heb ik ook veel respect voor. Door goed naar de lichaamstaal van de hond te kijken, kan ik beter inschatten wat de hond nodig heeft en wat de hond wel of niet prettig vindt.

Spring, rol, zwem, blaf, trappel, speel, kwispel en geniet van het leven 🙂

Behaalde cursussen en diploma’s:
Instructeur I Gedragsleer – Martin Gaus Academie
Instructeur II Trainingstechnieken – Martin Gaus Academie
Instructeur III Kennis verdiepen en leren overdragen – Martin Gaus Academie

Stats & tags


Aalsmeer, Noord-Holland, Nederland
Aalsmeer, Amstelveen, blaf, dagopvang, DoorLisa, hond, honden, hondenopvang, hondenuitlaatservice, Hondjes, Hoofddorp, hus, Lisa, lopen, roedel, uitlaatservice, uitlaten, wandelen

Overige informatie

Actief in de regio Aalsmeer Hoofddorp Amstelveen
Lid van een brancheorganisatie? Ja, bij HUS

Beoordelingen

Beoordelingen

5 Gemiddeld
(2)
5 stars
2
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star  
0

Deel jouw ervaring

Schrijf een beoordeling →
  1. Betrouwbaar en betrokken
    Door Isabelle - mei 29, 2020

    Lisa loopt 2 keer per week met onze honden. We zijn heel tevreden.

  2. Onze hond houd van haar
    Door Alwin Penterman - november 13, 2019

    Onze hond is helemaal weg van Lisa. De naam hoeft maar genoemd te worden en de staart begint te zwaaien en ze zoekt om zich heen of ze haar kan zien. Meerdere malen per week kan ze haar energie kwijt met de grote rondes die Lisa loopt en Lisa weet goed wat ze doet! Wij blijven klant bij Lisa en raden haar echt aan iedereen aan!

Schrijf een beoordeling