Bij DogFit staat persoonlijke aandacht, veiligheid en plezier voor op!

?Groepswandeling?
De wandelgroepen bestaan uit groepen van max. 5 honden. Tijdens de wandeling wordt uw hond sociaal en actief uitgedaagd en wordt er gewerkt aan de conditie in de vorm van sport en spel, maar ook wordt uw hond onderdeel van een vaste roedel. De jongere honden krijgen de fijne kneepjes van het socialisatieproces mee van de oudere honden. Het is voor zowel jonge als oudere honden aan te raden om regelmatig met de groep mee te gaan, zodat zij wennen aan hun ‘vaste’ wandelmaatjes. Op deze manier kunt uw hond alles uit de wandeling halen dat er in zit!

?Privéwandeling?
Sommige honden hebben meer aandacht nodig dan andere, of zijn wegens andere omstandigheden niet in staat om optimaal van een groep te genieten. Voor die gevallen bied Uitlaatservice DogFit een privé wandeling. De wandeling is er bijvoorbeeld voor oudere honden, honden met fysieke problemen, loopsheid of bijvoorbeeld in de periode na een ingrijpende operatie. Daarnaast kan de privé wandeling ook een uitkomst zijn voor honden die ten gevolge van gedragsproblemen niet mee kunnen met een groep. De tijdsduur van de wandeling kan verschillen van 30 minuten tot 60 minuten.

?Puppy dagopvang?
Opvang van puppy’s en jonge honden is een speciale service dat DogFit in huiselijke sfeer aanbied, omdat zij extra zorg nodig hebben. Denk hierbij aan meer rust, regelmaat, opvoeding en begeleiding in de roedel. Het voorkomen van negatieve ervaringen is een prioriteit. Ik let op dat de pup niet te veel beweging krijgt, genoeg rust pakt en zich veilig voelt binnen de roedel (vanaf 6 maanden). Een pup vanaf 12 weken oud is welkom voor de puppy opvang. Vanaf 6 maanden oud kunnen zij mee in de roedel op het land.

?Vakantieopvang hond?
Gaat u op vakantie of een weekendje weg en zoekt u vakantieopvang voor uw hond? Ook dat kan bij DogFit. Uw hond zal bij mij in huis verblijven en komt dus niet in een kennel terecht. U kunt zijn eigen kleedje, voer, speeltje, riem en bench (als de hond dit gewent is) mee geven. Ik neem max. 3 opvanghonden tegelijk aan voor de vakantieopvang. Zo wordt het niet te druk en krijgen de honden de aandacht die ze verdienen. Buiten de plasrondes om gaan we 1 keer per dag een grote wandeling maken met de groep of privé, net wat uw hond aan kan. Ik kan uw hond thuis ophalen voordat u op vakantie gaat, en weer thuis brengen zodra u terug bent van vakantie. Hiervoor gelden wel de tarieven van de haal en breng service.

?Huisdierenverzorging?
Ik verzorg ook uw huisdieren aan huis als u op vakantie bent. Ik kom één of twee keer per dag (in overleg met u) langs om de huisdieren te verzorgen. Het plaatsen van uw kat in een nieuwe omgeving kan vaak stress geven en daarom bied de huisdierenverzorging een goede uitkomst! Zo kunt u met een gerust hart op vakantie!

Stats & tags

0

Kwadijk, Noord-Holland, Nederland
Uitlaatservice Honden Hondenopvang Vakantie Vakantieopvang Opvang Puppy Hondenuitlaatservice Privewandeling Groepswandeling Individueel

Overige informatie

Actief in de regio Purmerend, Kwadijk, Oosthuizen, Middelie, Middenbeemster, ZuidOostBeemster, Edam, Volendam, Monickendam
Kostenspecificatie Groepswandeling : €13.50

10 wandelingenkaart : €121.50

Privewandeling 30 min : €13.50

Privewandeling 60 min : €18.50

Puppy dagopvang : €15 p.d.

Vakantieopvang : €20 p.d.

Lid van een brancheorganisatie? Nee
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag : 7.00 - 20.00

Zaterdag en zondag : 10.00 - 20.00

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling