Hondenrondje – Begrip, geduld en liefde voor honden

Mijn naam is Lilian Bults en sinds 2012 wandel ik dagelijks met veel plezier met mijn groepen honden op ’t Leesten. Daarnaast ben ik Hondenspecialist. Een Hondenspecialist is een gedragstherapeut voor honden en een puppycoach, die individuele puppylessen geeft.

Ben je niet in de gelegenheid om een lange wandeling met je hond te maken, door ziekte, drukke baan of andere omstandigheden? Gun je je hond het plezier van spelen, rennen, ravotten en snuffelen met soortgenoten? Dan biedt de uitlaatservice van Hondenrondje uitkomst!

Interesse?

Stuur mij dan, middels het contactformulier op de website (of direct naar lilian@hondenrondje.nl) een bericht met daarin de uitgebreide gegevens van je hond, de dagen waarop je hulp nodig hebt en je adresgegevens (om te kijken of het op de route ligt). Dan krijg je zo snel mogelijk een reactie van mij.

Voor alle informatie, zie www.hondenrondje.nl

Hondenrondje uitlaatservice geeft jouw hond persoonlijke aandacht en je hond is in goede en liefdevolle handen!

Stats & tags


Apeldoorn, Gelderland, Nederland
honden, hondenuitlaatservice, uitlaatservice, uitlaten

Overige informatie

Actief in de regio Apeldoorn
Kostenspecificatie Ik wandel op doordeweekse dagen, m.u.v. feestdagen en vakanties van Hondenrondje, die uiterlijk twee weken van tevoren worden doorgegeven.

We wandelen minimaal een uur, meestal op 't Leesten, waar we tussen 10.30 en 10.50 uur beginnen met onze wandeling.
De ophaal- en thuisbrengtijd hangt af van het aantal honden dat meegaat op die dag.

Prijs

€ 11,00* per wandeling voor 1 hond

€ 18,00* per wandeling voor 2 honden op hetzelfde adres.

Indien je hond 5 dagen per week meegaat, ontvang je een korting van € 1,00 per wandeling.

Dag-/vakantieopvang mogelijk?: Nee
Individueel mogelijk? Nee
Lid van een brancheorganisatie? Nee

Beoordelingen

Beoordelingen

4.5 Gemiddeld
(1)
5 stars
0
4 stars
1
3 stars
0
2 stars
0
1 star  
0

Deel jouw ervaring

Schrijf een beoordeling →
  1. Geweldige uitlaatservice
    Door Hans Kes - februari 24, 2018

    Onze Tjoela, een heerlijke labradoodle, weet een paar keer in de week dat het feest wordt. Even voor tien uur staat ze bij de achterdeur met de staart te wapperen: tijd dat ze wordt uitgelaten met ‘Hondenrondje’, uitlaatservice met de nodige extraatjes.
    Lilian – eigenaresse van het ‘rondje’ – heeft iets met onze hond. Ze geeft regelmatig tips om haar ‘rondje-met –de-hond’ wat extra mee te geven. Lilian Bults doet het met hondenliefde en met de nodige extra kennis en bijbehorende ervaring.. Ze heeft niet alleen haar uitlaatservice, maar doet ook veel aan gedragstherapie en puppycoaching. De resultaten zijn er naar; vraag er bij Lilian maar eens naar (website http://www.hondenrondje.nl).
    Nadelen? Jazeker, als Lilian met de honden op pad is… Kijk maar ’s hoe Tjoela op haar reageert als ze weer thuis wordt gebracht. Nee hoor, krijgt ze gewoon een snoepje van Hondenrondje.

Schrijf een beoordeling