Is jouw hond ook zo dol op andere honden? Maar zijn er geen leuke honden in jouw buurt, of vind je het misschien zelf een beetje eng om jouw hond met andere honden in contact te laten komen?  Of heb je gewoonweg onvoldoende tijd omdat ook jij een fulltime baan hebt?

Dan biedt onze uitlaatservice een uitkomst!

Onder begeleiding van een gediplomeerd gedragstherapeut is dat namelijk HET moment voor jouw hond om zijn sociale vaardigheden te onderhouden en zelfs uit te breiden. Hij leert zijn grenzen verleggen of andermans grenzen juist te respecteren.

Tijdens de interactie tussen honden gebeurt er vliegensvlug heel veel. Vaak zonder dat je je dat realiseert. Honden vertellen in hun lichaamstaal & gedrag aan andere honden hoe zij een situatie ervaren. Met vallen en opstaan leren honden van elkaar wat ze moeten doen en leren ze elkaars grenzen respecteren.
De honden die met ons meegaan worden zorgvuldig door ons geselecteerd en bij elkaar geplaatst in een groep. Wij hebben bewust gekozen voor een gemengde groepssamenstelling. Verschillende rassen, formaten, geslachten en leeftijden in 1 groep. Want een hond leert echt sociaal te zijn, als hij iedere hond leert “lezen” en respecteren.

Uiteraard wordt er ook gespeeld, dat is een groot onderdeel binnen de ontwikkeling van de sociale vaardigheden. Maar honden kunnen en mogen er zelf voor kiezen of ze willen spelen, rennen, graven, snuffelen of lekker luieren in het gras.

Stats & tags


's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland

Overige informatie

Actief in de regio 's-Hertogenbosch
Kostenspecificatie Zie onze website www.de-lijn.com
Lid van een brancheorganisatie? SPPD, NVGH en APDT.bene
Openingstijden Wij rijden 2 groepen per dag. Afhankelijk van de huidige route zal jouw hond in de ochtend of middag geplaatst worden.

Groep 1 : tussen 08.00 uur - 12.00 uur

Groep 2 : tussen 12.00 uur - 16.00 uur

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling